Heavy
metal
experts

Rostfria svetsmontage

Vår verksamhet

Med fokus på kvalitet

År 1989 startade vi vår verksamhet, då främst som legoleverantör åt livsmedelsindustrin. Idag är vi en komplett systemleverantör som är såväl ISO 9001- som ISO 3834-2 certifierad. Vi är 24 medarbetare och finns i Bjuv i nordvästra Skåne. Genom åren har vi arbetat målmedvetet och fokuserat med effektivisering och kvalitetssäkring. Det är de små, ständiga förbättringarna som för oss framåt och får oss att utvecklas.

Vårt främsta konkurrensmedel är att leverera högsta kvalitet i varje uppdrag. Vi är nischade mot mer avancerade jobb med höga kundkrav. Där finns vår styrka.

Kvalitet och kompetens

Höga krav utvecklar oss

Vår vardag är fylld av utmaningar och önskemål från kunder med höga kvalitetskrav – och det driver oss framåt. Det tar lång tid att bli en bra svetsare, därför är det viktigt för oss med låg personalomsättning. Vi arbetar kontinuerligt och målmedvetet med kompetensutveckling och våra svetsare har svetsarprövningsintyg. Ett sådant fokus breddar verksamheten och ger tillträde till nya marknader. Vi ser fram emot att börja arbeta med nya uppdragsgivare inom energi, vattenrening, kärnkraft och läkemedel.

Förtroende och dialog

För relationer som består

Ett lyckat arbete för oss är när våra kunder är nöjda. Vi eftersträvar alltid ett gott och nära samarbete där vi för en dialog genom hela arbetsprocessen.

I inledningsfasen är vi noga med att klargöra kundens specifikationer och önskemål – det är först när vi har uppfyllt dennes förväntningar som vi är nöjda. Långsiktiga relationer är viktigt och vi kan stolt berätta att vår första kund fortfarande väljer att arbeta med oss. Hög service är det minsta vi kan ge.

Rätt och slätt

Gör samarbetet enkelt

Internt har vi arbetat med en policy vi kallar Rätt & Slätt. Den speglar något vi tycker är viktigt och som vi värdesätter högt. ”Rätt” handlar om att göra rätt saker och att se till att resultatet blir det önskade. ”Slätt” handlar om omsorg om detaljer och finish. Men det innebär också att det rätt och slätt ska vara enkelt att samarbeta med oss.

Tunga lyft

Heavy Metal

Metall väger tungt men vi har utrustning och kunskap att hantera det. I vår hall finns två traverser, en som klarar 2 ton och en som lyfter upp till 5 ton.

Har du en fråga?

Hör av dig!